Dům s obřím obývákem splývá s okolím díky velkorysému prosklení.

Dům s obřím obývákem splývá s okolím díky velkorysému prosklení.

Dům s dominantním obývacím prostorem navrhli architekti tak, aby co nejlépe stíral rozdíl mezi tím, co je uvnitř a co je vně. S tím dobře ladil i další požadavek, aby byl interiér co nejvíce prosvětlen, a také to, aby byl hodně vzdušný a podporoval přirozené proudění vzduchu.

Majitelé pozemku, na němž rezidence vyrostla, si také přáli, aby architekti navrhli takovou stavbu, jejíž realizace zasáhne do okolního prostředí pouze minimálně, nezabere zbytečně moc času a nebude stát zbytečně moc peněz. Architekti za sebe pak přidali i cíl vyprodukovat během stavby co nejméně odpadu. Požadavky klientů se jim velmi líbily, protože v podstatě shrnuli jejich vlastní pravidla, podle nichž ke své práci přistupují.

Při pohledu z ulice dům působí zcela kompaktním dojmem, architekti jej ale ve skutečnosti rozdělili do tří samostatných bloků, které dohromady vytvářejí užitnou plochu 285 m2. První, jemuž přezdívají „pevný blok“, obsahuje televizní místnost, kuchyň a toaletu v přízemí, zatímco v poschodí jsou ložnice, pracovna a balkon.

Obě podlaží propojuje schodiště navržené přímo pro tento dům. Má dřevěné stupně nesené kovovými prvky, jež samostatně vystupují ze stěny, přičemž bezpečnost zajišťují ocelová lana připevněná ke každému z nich. Nahoře jsou kotvena ve střešní desce.

Druhý blok, nazývaný architekty „lehký“, je již zmíněný velkorysý obytný prostor tvořený jídelní a obývací zónou. Právě ten zajišťuje požadované propojení s venkovním prostorem. Má kovovou konstrukci vyplněnou velkoformátovými skleněnými panely. Na prostor pak v přízemí navazuje hlavní ložnice, jež je propojena s venkem. Majitelé si přáli užívat si blízkosti přírodních prvků a odmítli myšlenku, že by do svého království vystupovali po schodech.

Třetí blok představuje přístavba, opět propojená s exteriérem. Je zde prádelna, koupelna a venku prostor pro grilování s výhledem na bazén a zahradu.

Rezidence vyrostla v rovinatém terénu, jehož uniformitu se architekti snažili rozbít stavbou s rozmanitými výškami a dojmem neustálého pohybu.

Zdroj - Novinky.cz

 

Realitní Poradna
Autor: Realitní Poradna

V realitách jsem od roku 2012. I mé předchozí pracovní aktivity byly spojené s úctou a profesionálním přístupem ke klientům.

Jako realitní makléř s využitím umělé inteligence je pro mě prioritou také bezpečnost a spolehlivost prodeje nemovitostí. S pomocí moderních technologií a pečlivého ověřování potenciálních kupujících, se zaručuji, že každý prodej probíhá bezpečně a s minimálním rizikem.

Díky umělé inteligenci a online nástrojům dokážu provádět důkladné kontroly kupujících, včetně ověřování jejich identity a finanční situace. Tím zajišťuji, že se naše transakce odehrávají s důvěryhodnými a seriózními zájemci. 

Práce realitního makléře mě skutečně baví a snažím se ji odvádět na špičkové úrovni.

Svým klientům vytvářím internetové stránky jejich nemovitostí s vlastní adresou.

Nemovitosti lítám dronem. Drony nabízejí možnost ukázat vám svět z ptačí perspektivy a zachytit nádherné záběry z nevídaných úhlů.: Litame.eu

Využívám profesionálního fotografa, vytvářím video prohlídky nemovitostí, 3D půdorysy, pracuji na sociálních sítích... vše s jasným cílem. Prodat nemovitost za co nejvyšší cenu k plné spokojenosti.

Pro své klienty jsem přínosem. Nemovitosti dokáži prodávat aukčním způsobem.

Aukční server.:

Prodejzavíc.eu

Proč vznikly tyto stránky?

Abych zde prezentoval, že když dva dělají totéž, nikdy to není totéž. Je všeobecně známo, že rozdíl mezi makléři je řekněme nemalý.

Za každým prodejem nemovitosti se totiž skrývá lidský příběh. A to je důvod, proč by nikdo neměl tak důležitý životní krok podceňovat. Ani prodávající, ani makléř.

Záleží mi na odvedení špičkové práce a na spokojenosti klienta. A dbám na svém dobrém jménu a pověsti. Za mě pak hovoří reference spokojených klientů.

Baví mě reality, je to o výzvách. :)

Pokud budete mít zájem využít mé služby při prodeji vaši nemovitosti.

Stačí vyplnit kontaktní formulář, nebo mi zavolejte, moje telefonní číslo je 603 433 890

Pokud Vás má práce zaujala, zvu Vás na kávu.

Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení